Brassói aprópecsenye
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
Kapcsolódó gyűjtemények
hozzávalók
- 8 szelet sertésborda vagy comb
- 70 dkg burgonya
- 4 evőkanál olaj
- só
- törött bors
- majoránna
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 húsleveskocka
- 2 kiskanál pirospaprika
Elkészítés
A húst apróra vágjuk, és a forró olajban barnára pirítjuk. Ha szép sötét a színe, sózzuk, borsozzuk, fokhagymát teszünk hozzá és meghintjük majorannával, húslével felöntjük, és lefedve puhára pároljuk. Közben kisütjük a kockára vágott burgonyát. A puha húst zsírjára sütjük, beletesszük a sültkrumplit, néhány percig együtt pároljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.